Dërgesat

Kushtet e dorëzimit, transporti dhe çmimi

Kostoja e transportit:

- nëse shuma totale e blerjes është më pak se 9900 leke: 250 leke

- nëse shuma totale e blerjes është më e lartë se 9900 leke €: TRANSPORT FALAS!

Dorëzimi zakonisht bëhet brenda 3 ditëve pune.

Transporti falas nuk vlen për sasi të barabarta ose më të mëdha se 1 paletë.

Kohët e transportit

Porositë zakonisht dërgohen një ditë pas datës së konfirmimit të porosisë. Kohët e transportit varen nga zona e dorëzimit, por në përgjithësi janë brenda 3 ditëve të punës (të shtunave, të dielave dhe pushimeve përjashtohen) edhe për ishujt. Në çdo rast, dorëzimi është i garantuar brenda 5 ditëve pune dhe dërgesa do të jetë e gjurmueshme nga klienti nëse kërkohet. Takimi përfshin një vonesë prej një dite në kohën e dorëzimit në krahasim me oraret standarde të transportit.

Rezerva e kontrollit

Në rast se paketa dëmtohet gjatë dorëzimit, ju ftojmë të pranoni dërgesën me "subjekt i kontrollit". Kjo do të na lejojë të marrim masa kundër transportuesit për çdo dëmtim të shkaktuar prej tij në paketimin e transportit. Fatkeqësisht, ne nuk mund të pranojmë mosmarrëveshje për mallrat që kanë mbërritur me paketim të dëmtuar nëse fletëdorëzimi nuk është rezervuar pas marrjes. Nëse produkti është i dëmtuar edhe brenda paketimit të dëmtuar, ju ftojmë të kontaktoni menjëherë shërbimin tonë të klientit në smashalbania@gmail.com, duke u përpjekur të jepni sa më shumë informacion të jetë e mundur dhe, ndoshta, edhe dëshmi fotografike të problemit.

Informacion në lidhje me mënyrat e pagesës

Ju mund të paguani me kartë krediti ose paypal.

Dëftesa: do të përfshihet në parcelë. Adresa juaj e faturimit do të përputhet me adresën që keni futur gjatë regjistrimit. Fatura do të përfshijë koston e transportit, nëse është e aplikueshme.

Ndryshimi i informacionit personal

Ju keni mundësinë të ndryshoni informacionin tuaj personal në çdo kohë. Së pari ju duhet të identifikoheni me adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin që keni dhënë gjatë regjistrimit. Më pas te "të dhënat personale" ju keni mundësinë për të bërë ndryshimet. Për të bërë ndonjë ndryshim në porosinë tuaj, mund të na kontaktoni me telefon ose email.

Product added to wishlist
Product added to compare.