Strings


Strings, tela per raketa tenisi. 

Në seksionin e telave të tenisit të dyqanit të specializuar online, ju mund të zgjidhni grupin ideal të telave për raketën tuaj. Bota e telave është e gjerë, ndoshta e pafundme. Shumë njerëz  e konsiderojnë telin edhe më të rëndësishëm se raketa, është teli i tenisit i duhur ai që bën diferencën. Rruga drejt telit të përsosur është një proces i gjatë, por me siguri në Smash.al do të gjeni telat e tenisit që janë të duhurat për ju! Tecnifibre , Head , Babolat , Wilson dhe Yonex janë vetëm disa nga markat që prodhohen në mbarë botën dhe të gjitha të disponueshme në internet. 

Zbuloni të gjitha llojet e vargjeve të disponueshme në Mister Tenis

Smash.al do të gjeni një gamë të gjerë telash tenisi , të gjitha modelet më të përdorura, ato të zgjedhura nga kampionët, string tenisi më të mira në treg. Ju mund të zgjidhni midis telave monofilament , këto janë tela të ngurtë poliestër të përshtatshëm për lojtarët e nivelit të lartë që godasin fort, në rrotullim/spin të lartë dhe që luajnë shpesh. Multifilamenti përbëhet nga qindra mikrofilamente të mbledhura së bashku dhe të mbuluara nga një mbështjellës mbrojtës. Ky lloj tel tenisi ka mirëmbajtje të mirë tensioni, rehati të mirë dhe siguron më shumë fuqi se llojet e tjera të telave. Natural gut, teli më i shtrenjtë por edhe më cilësor dhe komod, që garanton mirëmbajtje të shkëlqyer të tensionit, fuqi të mirë dhe rehati të pabesueshme. Ju mund të montoni dy modele të ndryshme telash në raketën tuaj te tenisit, shpesh nga kategori të ndryshme vetëm për të përfituar nga përzierja e avantazheve të ofruara nga dy telash. Provoni telat hibride të tenisit!

Product added to wishlist
Product added to compare.