Këpucë e tenisi adidas Solematch Control
Këpucë e tenisi adidas Solematch Control
Këpucë e tenisi adidas Solematch Control
Këpucë e tenisi adidas Solematch Control
  • Vetëm online
Këpucë e tenisi adidas Solematch Control
Këpucë e tenisi adidas Solematch Control
Këpucë e tenisi adidas Solematch Control
Këpucë e tenisi adidas Solematch Control

Këpucë e tenisi adidas Solematch Control

13 990 Lekë

Këpucë e tenisi adidas Solematch Control janë të përshtatshme për të gjithë lojtarët që lëvizin në mënyrë agresive dhe duan të mbrojnë vijën e pasme. Thembra e formuar 3D stabilizon lëvizjen dhe ofron mbështetje të plotë gjatë gjithë ndeshjes.

Për sa i përket qëndrueshmërisë, kjo këpucë do t'ju zgjasë për muaj të tërë falë teknologjive Adiwear dhe Adituff që do të mbrojnë zonat kryesore nga konsumimi i shkaktuar nga lëvizjet dhe rrëshqitjet e shumta.

Mbështetja e kërcimit ju pengon të ndjeni gunga dhe lehtëson kthimin në vrapimin tjetër falë rishpërndarjes së shkëlqyer të energjisë.

Marka
  • adidas
Zgjidh numrin
 

Thoja e jashtme me teknologjinë Adiwear është bërë prej gome shumë rezistente ndaj gërryerjes që nxit tërheqjen në të gjitha sipërfaqet për të lehtësuar lëvizjen dhe ndryshimin e drejtimit.

- Adituff e përparme rezistente ndaj gërryerjes

- Shtolë e mesme me jastëk Bounce.

- Takë e derdhur 3D për mbështetje

Pamja në terren:

Këpucët e tenisit adidas Solematch Control janë të përshtatshme për të gjithë lojtarët që lëvizin në mënyrë agresive dhe duan të mbrojnë vijën e pasme. Thembra e formuar 3D stabilizon lëvizjen dhe ofron mbështetje të plotë gjatë gjithë ndeshjes.

Për sa i përket qëndrueshmërisë, kjo këpucë do t'ju zgjasë për muaj të tërë falë teknologjive Adiwear dhe Adituff që do të mbrojnë zonat kryesore nga konsumimi i shkaktuar nga lëvizjet dhe rrëshqitjet e shumta.

Mbështetja e kërcimit ju pengon të ndjeni gunga dhe lehtëson kthimin në vrapimin tjetër falë rishpërndarjes së shkëlqyer të energjisë.

Aspekti teknik:

- Thoja e jashtme me teknologjinë Adiwear është bërë nga gome shumë rezistente ndaj gërryerjes që favorizon tërheqjen në të gjitha sipërfaqet për të lehtësuar lëvizjen dhe ndryshimin e drejtimit.

- Adituff e përparme rezistente ndaj gërryerjes - Mbështetja e mesme e mbytjes së

kërcimit.

- Takë e derdhur 3D për mbështetje

TIPARET TEKNIKE

Ngjyrë gri-rozë

Sipërfaqet TË GJITHA SIPËRFAQET

Referenca GY7002

Taban pa shenjë Mos

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

GY7002
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.