RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
  • -20%
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC

RAKETE BABOLAT PURE AERO VS UNS.NC

25 182 Lekë 31 478 Lekë -20%
me TVSH

Kontrolli - Stabiliteti - Efektet

Raketa Babolat Pure Aero VS është një revolucion në botën e tenisit! 

Dallimi tjetër i madh me një Pure Aero klasik është madhësia e kordonit të këtij modeli VS: vargu 630 cm² është më i imët për t'ju dhënë më shumë kontroll në çdo shkrepje.

Pesha e kësaj rakete është 305 g me një balancë 31,5 cm për t'ju ofruar shumë më tepër stabilitet në të gjitha goditjet. Modeli i vargut 16x20 do të optimizojë kontrollin duke i dhënë shumë rrotullim topit.

Seksioni i kornizës është gjithashtu më i hollë (21-23-22 mm) sesa në një klasik Pure Aero për një ndjenjë më të mirë të lojës dhe më shumë kontroll.

Lloji i lojtarit:

- Lojtarët e nivelit të avancuar që kërkojnë një raketë që jep saktësi të madhe, por ende mban fuqinë dhe rrotullimin.

GRIP SIZE
Marka
  • Babolat
Pesha
  • 300/340 gr
Ngjyra
  • E zezë
Head size
  • 98
 

Teknologjitë:

- Aeromodular³: formë e kornizës aerodinamike për të optimizuar depërtimin e kokës së raketës në ajër për efekt më të madh

- Cortex Pure Feel: Babolat dhe SMAC (kompani franceze e hapësirës ajrore) kanë shtuar një material të ri në raketë: SMACWRAP, i përdorur në industrinë e hapësirës ajrore për të reduktuar dridhjet. Ky material është i integruar në grafit si pjesë e raketës për të reduktuar dridhjet në goditje, për të arritur një tingull të mbytur kur goditet dhe për të gjetur një ndjesi të jashtëzakonshme.

- FSI Spin: Hapësira e optimizuar e vargjeve dhe shtimi i nyjeve të rrotullimit në 6:00 dhe 12:00 për të lejuar më shumë lëvizje dhe efekt më të madh.

- CarbonPLYStabilizer: teknologji e krijuar në bashkëpunim me Chomarat, një specialist francez në sektorët e automobilave dhe aeronautikës, dhe tashmë e përdorur në çiklizëm dhe ski. I shtuar në zemrën e raketës, karboni CPLY do të sjellë më shumë stabilitet dhe për rrjedhojë më shumë saktësi.

Pako me dy raketa

Këto raketa shiten të palidhura. Nëse dëshironi të vendosni fijet, ju lutemi na kontaktoni ju sjellim me fije + sherbimi

101427
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.