RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
  • -20%
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)
RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)

RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)

Out-of-Stock
25 182 Lekë 31 478 Lekë -20%

RAKETE BABOLAT PURE AERO VS (305 GR)

Me këtë  raketë padel Babolat Pure Aero VS , marka franceze ka një model të ri për të gjithë lojtarët që kërkojnë një  kornizë  që ofron shumë  rrotullime duke ruajtur ende shumë  kontroll . Estetika është gjithashtu e ndryshme nga  Erosët e tjerë të pastër me një kornizë tërësisht metalike të përbërë nga gri dhe të verdhë. Risia qëndron pikërisht në balancën, Pure Aero VS  shitet  në çifte  dhe prodhuesi  Babolat  ka punuar për të ofruar dy raketa me një diferencë maksimale në peshë prej 1 g . 

 

Përfitimet për lojtarin : Kontrolli - Stabiliteti - Rrotullimi

Kjo paketë me dy raketa Babolat Pure Aero VS  është një revolucion në botën e tenisit! Këto raketa janë projektuar që të kenë një  diferencë maksimale në peshë prej 1 g  ndërmjet tyre dhe do t'ju japin ndjesi të njëjta loje.

Dallimi tjetër kryesor me një Aero klasik Pure është madhësia e kordonit të këtij modeli VS: shtrati i fijeve 630 cm² është më i imët  për t'ju dhënë  më shumë kontroll  në çdo goditje.

Pesha e kësaj rakete është  305 g  me një balancë prej  31,5 cm  për t'ju ofruar shumë më tepër stabilitet  në të gjitha goditjet. Modeli i vargut  16x20  do të optimizojë kontrollin duke i dhënë shumë efekte topit.

Seksioni i kornizës është gjithashtu më i hollë ( 21-23-22 mm ) sesa në një klasik Pure Aero për të ofruar ndjesi më të mira loje dhe më shumë kontroll. 

Lloji i lojtarit:

- Lojtarët e nivelit të avancuar që kërkojnë një raketë që jep saktësi të madhe, por ende mban fuqinë dhe rrotullimin.

Teknologjitë:

- Aeromodular³: formë e kornizës aerodinamike për të optimizuar depërtimin e kokës së raketës në ajër për efekt më të madh

- Cortex Pure Feel: Babolat dhe SMAC (kompani franceze e hapësirës ajrore) kanë shtuar një material të ri në raketë: SMACWRAP, i përdorur në industrinë e hapësirës ajrore për të reduktuar dridhjet. Ky material është i integruar në grafit si pjesë e raketës për të reduktuar dridhjet në goditje, për të arritur një tingull të mbytur kur goditet dhe për të gjetur një ndjesi të jashtëzakonshme.

- FSI Spin: Hapësira e optimizuar e vargjeve dhe shtimi i nyjeve të rrotullimit në 6:00 dhe 12:00 për të lejuar më shumë lëvizje dhe efekt më të madh.

- CarbonPLYStabilizer: teknologji e krijuar në bashkëpunim me Chomarat, një specialist francez në sektorët e automobilave dhe aeronautikës, dhe tashmë e përdorur në çiklizëm dhe ski. I shtuar në zemrën e raketës, karboni CPLY do të sjellë më shumë stabilitet dhe për rrjedhojë më shumë saktësi.

Këto raketa shiten të palidhura. Nëse dëshironi të vendosni fijet, ju lutemi na kontaktoni ju sjellim me fije + sherbimi

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Peshë e pandërprerë 305 g

teknologjive Aeromodular³, FSI Spin, Cortex Pure Feel, CarbonPlyStabilizator

Përbërja Grafit

Pllakë me fije 630 cm²

Gjatësia 68.5 cm

Ngurtësia 70 RA

Bilanci i paprekur 31.5 cm

Seksioni i kornizës 21-23-22 mm

Modeli i vargut 16x20

Mbërthimet SyntecPro

Referenca 101421

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

ALCARAZ

101427
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.