RAKETE YONEX EZONE 100 SKY BLUE (300 GR)
RAKETE YONEX EZONE 100 SKY BLUE (300 GR)
RAKETE YONEX EZONE 100 SKY BLUE (300 GR)
RAKETE YONEX EZONE 100 SKY BLUE (300 GR)
RAKETE YONEX EZONE 100 SKY BLUE (300 GR)
RAKETE YONEX EZONE 100 SKY BLUE (300 GR)

RAKETE YONEX EZONE 100 SKY BLUE (300 GR)

32 600 Lekë

Zbuloni gjeneratën e shtatë të raketave Yonex Ezone! I përdorur nga Nick Kyrgios, Naomi Osaka dhe Casper Ruud, është i përsosur për lojtarët sulmues që kërkojnë fuqi për të përfunduar pikët me padurim.

Për t'ju ofruar një nivel të pakrahasueshëm të performancës, Yonex mbështetet në njohuritë e fabrikave të saj të vendosura në Japoni për prodhimin e raketave të saj. Punë e përpiktë për një rezultat të jashtëzakonshëm.

GRIP SIZE
Marka
  • Yonex
 

Kjo raketë Yonex Ezone 100 300 g Sky Blue përmban një ekuilibër 32 cm për stabilitet të shkëlqyer në të gjitha shkrepjet tuaja për të zhvilluar fuqi të madhe duke ruajtur shumë kontroll.

Madhësia e kokës 645 cm² është e përkryer për një përgjigje të qartë dhe të fuqishme që i përshtatet të gjitha modeleve tuaja të lojës.

Seksioni i kornizës 23,8-26,5-22,5 mm do të sigurojë tolerancë dhe fuqi shtesë në shkrepje për të kufizuar efektet e centrifugimit jashtë qendrës.

Modeli i vargut 16x19 siguron rrotullim të mirë dhe një kombinim të shkëlqyeshëm të fuqisë dhe kontrollit.

Ashtu si me versionin e mëparshëm, komoditeti i këtij modeli mbetet shumë i rëndësishëm falë Sistemit të Zhdukjes së Vibrimit që filtron dridhjet që kalojnë përmes dorezës, por edhe falë M40X të përdorur në thelbin e raketës për më shumë fleksibilitet.

Lloji i lojtarit:

Kjo raketë është modeli ideal për lojtarët e avancuar që kërkojnë një model plot goditje dhe rehati.

Teknologjitë:

- Isometrike: Kornizë në formë izometrike për të optimizuar pikën e ëmbëlsirave dhe kështu, tolerancën dhe fuqinë e raketës.

- Bosht me presion ovale: Teknologji që përmirëson kontrollin dhe ndjesinë.

- Shpejtësia 2G Namd: Fijet e grafitit në bërthamë reduktojnë humbjen e energjisë për të transferuar më shumë energji në top për më shumë fuqi.

- Rrjetë kundër dridhjeve: Ky material vendoset në bosht dhe do të filtrojë 30% të dridhjeve të shkaktuara nga goditja për të mbrojtur krahun tuaj, por edhe për t'ju ofruar më shumë prekje dhe rehati.

- Dizajni i formës Aero: Forma më e hollë e profilit në pjesën e sipërme të kornizës për të ofruar një ndjesi më të mirë për lojën.

- M40X: Përdorimi i një grafiti të ngurtë në kokë për më shumë fuqi dhe një grafit më të butë në bërthamë për më shumë rehati, stabilitet dhe kontroll

- Liner Tech: Rritja e këndit të hyrjes së vargut në disa vargje për lëvizje më të madhe të pikës së ëmbël dhe vargut

TIPARET TEKNIKE

Pesha e palidhur 10,6 oz / 300 g

Teknologji Isometric, Liner Tech, VDM, M40X, OPS, 2G Namd Speed

Përbërja grafit

Madhësia e kokës 99,98 in² / 645 cm²

Gjatësia 26,97 in / 68,5 cm

Bilanci i palidhur 12,6 in / 32 cm

Gjerësia e trarit 23,8-26,5-22,5 mm

Modeli i vargut 16x19

Referenca 07EZ100YX-18

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

Nick Kyrgios

Naomi Osaka

Casper Ruud

07EZ100YX-18
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.