RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022 (305 GR)
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022 (305 GR)
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022 (305 GR)
  • -28%
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022...
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022...
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022...

RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300 TOUR 2022 (305 GR)

17 928 Lekë 24 900 Lekë -28%

Linja Dunlop Sx është kthyer në fushë! Zhvilluar me ndihmën e Patrick Mouratoglou, është ideal për lojtarët që kërkojnë rrotullim maksimal. Ky version i vitit 2022 rrit më tej fuqinë dhe rrotullimin e SX 300 Tour me një dizajn të ndezur verdhë dhe zi.

GRIP SIZE
Marka
  • Dunlop
 

Përfitimet për lojtarin: Spin - Shkathtësi - Stabilitet

Raketa Dunlop Sx 300 Tour është e përkryer për lojtarët më kërkues falë rrotullimit të lartë dhe ovalit të saj të vogël për një ekuilibër të shkëlqyer midis fuqisë dhe kontrollit. Krahasuar me versionin e mëparshëm, edicioni i vitit 2022 uli peshën e lëkundjes për të përmirësuar aerodinamikën dhe manovrimin, duke rritur njëkohësisht fuqinë e goditjes.

Me peshë 305 g dhe ekuilibër 31,5 cm, kjo raketë ofron shumë stabilitet dhe një ekuilibër të madh fuqie dhe kontrolli për t'i mbajtur kundërshtarët përsëri nën peshën e topave tuaj.

Madhësia e kokës 632 cm² ofron kontroll, por plotësohet në mënyrë perfekte me teknologjinë Spin Boost + Grommets për tolerancë më të madhe centrifugimi dhe centrifugim më të mirë.

Modeli i vargut 16x19, i kombinuar me teknologjinë e vargjeve Spin Boost, do të rrisë hapësirën e telit dhe do të optimizojë lëvizjen e telit duke rritur fuqinë për t'i kaluar me lehtësi kundërshtarët tuaj me goditje të fuqishme dhe efektive.

Ngurtësia 68 Ra e raketës, e kompletuar me Boshtin e Energjisë V, e lejon atë të jetë mjaft e ngurtë për t'ju dhënë fuqi shtesë, ndërsa mbetet e rehatshme falë pranisë së shkumës Sonic Core Infinergy në kornizë, e cila do të thithë dridhjet.

TIPARET TEKNIKE

Pesha e palidhur 305g

Technologies Sonic Core Infinergy, Spin Boost + Grommets, Spin Boost String Tech, V Energy Shaft

Përbërja e grafitit

Pllakë me fije 632 cm²

Gjatësia 68.5 cm

Ngurtësia 68 RA

Bilanci i palidhur 31.5 cm

Seksioni i kornizës 23-26-23 mm

Modeli i vargut 16x18

Referenca 10325782

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

10325782
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.