RAKETE TENISI YONEX VCORE 98
RAKETE TENISI YONEX VCORE 98 (305 GR)
RAKETE TENISI YONEX VCORE 98 (305 GR)
RAKETE TENISI YONEX VCORE 98 (305 GR)
RAKETE TENISI YONEX VCORE 98
RAKETE TENISI YONEX VCORE 98 (305 GR)
RAKETE TENISI YONEX VCORE 98 (305 GR)
RAKETE TENISI YONEX VCORE 98 (305 GR)

RAKETE TENISI YONEX VCORE 98 (305 GR)

31 500 Lekë

Kjo raketë tenisi Yonex VCore 98 ka karakteristikat estetike të "Flakës" falë një bazë të kuqe me disa prekje blu. Një dizajn i pastër për një model që do t'ju lejojë të zmbrapsni dhe pengoni kundërshtarët tuaj falë një rrotullimi të shkëlqyer dhe fuqisë së konsiderueshme.

I lidhur me lojtarë të tillë si Caroline Garcia, Angelique Kerber ose Denis Shapovalov, ky version i ri do t'ju ofrojë një nivel të performancës që përmbush pritshmëritë tuaja falë profesionalizmit dhe punës së përpiktë të fabrikave të markës japoneze.

GRIP SIZE
Marka
  • Yonex
 

Kjo raketë tenisi Yonex VCore 98 ka karakteristikat estetike të "Flakës" falë një bazë të kuqe me disa prekje blu. Një dizajn i pastër për një model që do t'ju lejojë të zmbrapsni dhe pengoni kundërshtarët tuaj falë një rrotullimi të shkëlqyer dhe fuqisë së konsiderueshme.

I lidhur me lojtarë të tillë si Caroline Garcia, Angelique Kerber ose Denis Shapovalov, ky version i ri do t'ju ofrojë një nivel të performancës që përmbush pritshmëritë tuaja falë profesionalizmit dhe punës së përpiktë të fabrikave të markës japoneze.

TIPARET TEKNIKE

Pesha e pashtruar 305g

Teknologjitë Isometrike / 2G-Namd Flex Force / String Sync Grommets / Aero Trench / Aero Fin / Liner Tech / VDM

Përbërja e grafitit

Pllakë me fije 632 cm²

Gjatësia 68.5 cm

Bilanci i palidhur 31.5 cm

Seksioni i kornizës 22,5-23-21 mm

Modeli i vargut 16x19

Referenca 06VC98YX

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

06VC98YX
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.