RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)
RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)
RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)
RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)
RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)
RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)
RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)
RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)

RAKET HEAD SPEED PRO 2022 (310 GR)

32 638 Lekë

Gama e raketave të Novak Djokovic dhe Bianca Andreescu përmban teknologjinë më të fundit Auxetic. Modelet Speed janë perfekte për lojtarin e gjithanshëm që dëshiron të jetë në gjendje të dominojë lojën me goditje të fuqishme, por edhe të luajë goditje të sakta. Raketa Head Speed Pro ruan elementet që e bënë versionin e mëparshëm një sukses, por me një dizajn bardh e zi të kombinuar me detaje bakri.

GRIP SIZE
Marka
  • Yonex
 

Përfitimet e lojtarit: Kontrolli - Stabiliteti - Shpejtësia

 

Madhësia e kokës 645 cm² së bashku me modelin e fijeve 18x20 të këtij Speed ​​Pro ofron fuqi dhe kontroll për t'iu përshtatur situatës dhe kundërshtarit tuaj.

Pesha 310 gram e balancuar në 31,5 cm e bën këtë veçanërisht të qëndrueshme, veçanërisht pas vijës bazë gjatë lojës me ritëm të shpejtë dhe do t'ju lejojë të përballeni me lehtësi.

Profili i kornizës 23 mm do t'ju japë më shumë tolerancë dhe do të përmirësojë fuqinë e dhënë në çdo shkrepje.

Shtimi i teknologjisë Auxetic do të lejojë reagime më të mira për shkrepjen dhe për rrjedhojë më shumë besim në secilën nga shkrepjet tuaja.

Lloji i lojtarëve:

Lojtarët që kërkojnë një raketë që është e saktë, por që ka ende tolerancën dhe fuqinë e ofruar nga një madhësi koke 645 cm².

Teknologjia:

- Auxetic: Konstruksion specifik i përdorur në Zgjedhën e raketës. Fijet e karbonit janë të endura në një mënyrë të veçantë për reagim dhe ndjesi më të mirë.

- Speed ​​Beam: Forma aerodinamike e profilit që do të promovojë shpejtësinë e goditjes dhe rrjedhimisht fuqinë dhe rrotullimin.

- Modeli i shpejtësisë: Hapësira midis vargjeve për një raport të mirë fuqie/kontrolli.

- Grommet e fuqisë: Liri e madhe e lëvizjes së fijeve në nyje për më shumë fuqi.

- Shpimi i drejtuar: Modeli i vrimës lejon më shumë fuqi dhe një vend të ëmbël më të madh.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

Pesha e palidhur 10,9 oz / 310 g

Teknologjia Auxetic, rreze e shpejtësisë, modeli i shpejtësisë, rryma elektrike, shpime me drejtim

Përbërja grafit

Madhësia e kokës 99,98 in² / 645 cm²

Gjatësia 26,97 in / 68,5 cm

Bilanci i palidhur 12,4 in / 31,5 cm

Gjerësia e trarit 23 mm

Modeli i vargut 18x20

Referenca 233602

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

Novak Djokovic

233602
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.