RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)
RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)
RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)
RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)
RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)
RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)
RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)
RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)

RAKETE YONEX VCORE PRO 97 RACQUET (310GR)

31 600 Lekë

Gama e raketave Yonex VCore Pro V3 vazhdon ambicien e saj për të sjellë kontrollin maksimal në dorën e të gjithë lojtarëve: kontrollin e goditjeve të tyre, kontrollin e shpejtësisë së topit, por edhe kontrollin e trajektores dhe rrotullimit të tyre. I adoptuar nga Stan Wawrinka, Pierre-Hugues Herbert ose Hubert Hurkacz, kjo gamë me një dizajn të zi të kompletuar nga jeshile, vjollcë dhe disa prekje blu do të garantojë ndjesi optimale të lojës për të dominuar fushën me fuqinë tuaj.

GRIP SIZE
Marka
  • Yonex
 

Përfitimet për përdoruesin: Shkathtësi - Komoditet - Stabilitet

Kjo raketë Yonex Ezone 98 305 g përmban një balancë 31,5 cm që ofron stabilitet të shkëlqyer në të gjitha shkrepjet për shumë fuqi dhe kontroll.

Madhësia relativisht e kërkuar e kokës prej 630 cm² do të ofrojë një përgjigje shumë të mprehtë, por do të kërkojë aftësi të mira teknike dhe fizike për të goditur me sukses topin gjuajtje pas gjuajtje për kohëzgjatjen e një ndeshjeje.

Seksioni i kornizës 23,5-24,5-19,5 mm do të sigurojë falje shtesë dhe fuqi gjatë goditjes për të kufizuar efektet e jashtëqendrës.

Modeli i vargut 16x19 siguron rrotullim të mirë dhe një kombinim perfekt të fuqisë dhe kontrollit.

Ashtu si në versionin e mëparshëm, komoditeti i këtij modeli mbetet shumë i rëndësishëm falë Sistemit të Zhdukjes së Vibrimit i cili filtron dridhjet që kalojnë përmes dorezës por edhe falë M40X të përdorur në bërthamën e raketës për fleksibilitet më të madh.

Lloji i lojtarit:

Kjo raketë është modeli ideal për lojtarët e avancuar që kërkojnë një model plot zhavor, por me një ovale të vogël për të mbajtur kontrollin e topit.

Teknologjitë:

- Isometrike: kornizë në formë izometrike për të optimizuar pikën e ëmbëlsirave dhe rrjedhimisht tolerancën dhe fuqinë e raketës.

- Bosht i shtypur ovale: teknologji që përmirëson kontrollin dhe ndjesinë.

- Shpejtësia 2G Namd: Fijet e grafitit në bërthamë reduktojnë humbjen e energjisë për të transferuar më shumë energji në top për më shumë fuqi.

- Rrjetë kundër dridhjeve: Ky material vendoset në bosht dhe do të filtrojë 30% të dridhjeve të shkaktuara nga goditja për të mbrojtur krahun tuaj, por edhe për t'ju ofruar më shumë prekje dhe rehati.

- Dizajni i formës Aero: Forma më e hollë e profilit në krye të kornizës për një ndjesi më të mirë.

- M40X: përdorimi i një grafiti të ngurtë në hapësirën e kokës për më shumë fuqi dhe një grafit më të butë në bërthamë për rehati, stabilitet dhe kontroll më të madh

- Liner Tech: Rritja e këndit të hyrjes së vargut në disa vargje për lëvizje më të madhe të pikës së ëmbël dhe vargut

TIPARET TEKNIKE

Pesha e pashtruar 305g

Teknologji Isometrike, Liner Tech, VDM, M40X, OPS, 2G Namd Speed

Përbërja e grafitit

Shtrat me fije 630 cm²

Gjatësia 68.5 cm

Bilanci i palidhur 31.5 cm

Seksioni i kornizës 23,5-24,5-19,5 mm

Modeli i vargut 16x19

Referenca 07EZ98YX-18

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

NICK KYRGIOS

NAOMI OSAKA

03VP97YX
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.