HEAD PRESTIGE MP L
HEAD PRESTIGE MP L
HEAD PRESTIGE MP L
HEAD PRESTIGE MP L
HEAD PRESTIGE MP L
HEAD PRESTIGE MP L
HEAD PRESTIGE MP L
HEAD PRESTIGE MP L

HEAD PRESTIGE MP L

32 660 Lekë

Head po përfshin inovacionin e tij më të fundit  Auxetic  në linjën e tij të raketave Prestige për të ofruar ndjesi të jashtëzakonshme përmes reagimeve të përmirësuara. Head Prestige , i  rekomanduar nga  Marin Cilic, Aslan Karatsev dhe Gilles Simon , mbeten raketat e zgjedhura për lojtarët që kërkojnë kontroll fantastik të topit të kombinuar me stabilitet dhe ndjenjë të madhe.

Kujdes, pas një nomenklature të re të emrave të raketave të kokës, kjo Prestige MP L korrespondon me Prestige S të vjetër.

Niveli i lojtarit
  • Lojtar Club
Korniza
  • Carbon
Ngjyra
  • E zezë
Head size
  • 95
 
236131
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.