RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR
RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR
RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR
RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR
RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR
RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR
RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR
RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR

RAKETA TENISI HEAD PRESTIGE TOUR

34 900 Lekë

Head po përfshin inovacionin e tij më të fundit  Auxetic  në linjën e tij të raketave Prestige për të ofruar ndjesi të jashtëzakonshme përmes reagimeve të përmirësuara. Head Prestige , i  rekomanduar nga  Marin Cilic, Aslan Karatsev dhe Gilles Simon , mbeten raketat e zgjedhura për lojtarët që kërkojnë kontroll fantastik të topit të kombinuar me stabilitet dhe ndjenjë të madhe.

Ju lutemi vini re se për shkak të një nomenklature të re të raketës së kokës, ky turne Prestige përputhet me Prestige Pro të mëparshme.

Marka
  • Head
Forma
  • Rrethore
Niveli i lojtarit
  • Lojtar Club
Korniza
  • Carbon
Ngjyra
  • E zezë
Head size
  • 96
 
236111
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.