KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP AUSTRALIAN OPEN

KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP AUSTRALIAN OPEN

152,82 EUR
me TVSH

KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP AUSTRALIAN OPEN. Topa tenisi per te gjitha fushat. 

 

Duke filluar nga viti 2019, Dunlop është partneri zyrtar i turneut të parë Grand Slam të vitit: Australian Open.

KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP FORT TOURNAMENT SELECT

Këto topa tenisi me presion Dunlop Fort janë krijuar për lojëra elitare në të gjitha sipërfaqet. Futja e një teknologjie të re në bërthamë dhe shami bëri të mundur krijimin e topit të tenisit me performancë të jashtëzakonshme. Femra e re Dunlop HD është bërë nga një shami premium loje, për të përmirësuar për të rritur dukshmërinë.

Teknologjia Dunlop HD2 është kombinimi i bërthamës Dunlop HD (qëndrueshmëri të lartë) dhe ndjesisë HD (me definicion të lartë).

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601316-18

601316-18
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.