MBESHTJELLES DOREZE HEAD PRESTIGE PRO

MBESHTJELLES DOREZE HEAD PRESTIGE PRO

870 Lekë

MBESHTJELLES DOREZE HEAD PRESTIGE PRO 

 

Ky mbështjellës doreze Head Prestige Pro është bërë me një material elastomeri të përforcuar veçanërisht dhe pa vrima për të ofruar një prekje të këndshme dhe një luajtje të jashtëzakonshme.

Trashësia: 0,6 mm

Pesha: 6,6 gr

TUB 4 TOPA TENISI DUNLOP FORT TOURNAMENT SELECT

Këto topa tenisi me presion Dunlop Fort janë krijuar për lojëra elitare në të gjitha sipërfaqet. Futja e një teknologjie të re në bërthamë dhe shami bëri të mundur krijimin e topit të tenisit me performancë të jashtëzakonshme. Femra e re Dunlop HD është bërë nga një shami premium loje, për të përmirësuar për të rritur dukshmërinë.

Teknologjia Dunlop HD2 është kombinimi i bërthamës Dunlop HD (qëndrueshmëri të lartë) dhe ndjesisë HD (me definicion të lartë).

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601316

1041A192-101
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.