MBESHTJELLES DOREZE PAKETE ME 3 DUNLOP TOUR PRO

MBESHTJELLES DOREZE PAKETE ME 3 DUNLOP TOUR PRO

700 Lekë

PAKETË ME 3 DUNLOP TOUR PRO MBESHTJELLES DOREZE

 

Kjo paketë Dunlop Padel Tour Pro 3-she ofron rehati maksimale falë dy shtresave të saj: një shtresë e jashtme PU dhe një shtresë e brendshme e përforcuar me shkumë. Kjo do të thotë që ju do të keni një ndjesi të shkëlqyer dhe mburrje superiore kur të merrni raketën tuaj padel. Qëndrueshmëria e tij e bën atë një referencë!

TUB 4 TOPA TENISI DUNLOP FORT TOURNAMENT SELECT

Këto topa tenisi me presion Dunlop Fort janë krijuar për lojëra elitare në të gjitha sipërfaqet. Futja e një teknologjie të re në bërthamë dhe shami bëri të mundur krijimin e topit të tenisit me performancë të jashtëzakonshme. Femra e re Dunlop HD është bërë nga një shami premium loje, për të përmirësuar për të rritur dukshmërinë.

Teknologjia Dunlop HD2 është kombinimi i bërthamës Dunlop HD (qëndrueshmëri të lartë) dhe ndjesisë HD (me definicion të lartë).

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601316

1041A192-101
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.