MBESHTJELLES DOREZE HEAD PRESTIGE PRO
  • Vetëm online
MBESHTJELLES DOREZE HEAD PRESTIGE PRO

MBESHTJELLES DOREZE HEAD PRESTIGE PRO

870 Lekë

MBESHTJELLES DOREZE HEAD PRESTIGE PRO, ngjyre e bardhe. 

Marka
  • Head
Ngjyra
  • E bardhë

 

Ky mbështjellës doreze Head Prestige Pro është bërë me një material elastomeri të përforcuar veçanërisht dhe pa vrima për të ofruar një prekje të këndshme dhe një luajtje të jashtëzakonshme.

Trashësia: 0,6 mm

Pesha: 6,6 gr

TIPARET TEKNIKE

Referenza 282009WH

282009WH
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.