MBESHTJELLES DOREZE OVERGRIP HEAD XTREME TRACK
  • Vetëm online
MBESHTJELLES DOREZE OVERGRIP HEAD XTREME TRACK

MBESHTJELLES DOREZE OVERGRIP HEAD XTREME TRACK

870 Lekë

MBESHTJELLES DOREZE MBESHTJELLES DOREZE OVERGRIP HEAD XTREME TRACK

 

Ky mbështjellës doreze Head Prestige Pro është bërë me një material elastomeri të përforcuar veçanërisht dhe pa vrima për të ofruar një prekje të këndshme dhe një luajtje të jashtëzakonshme.

TIPARET TEKNIKE

Referenza 285124WH

285124WH
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.