Australian Open - Nje nga tunet me te rendesishme te tenisit boteror

Turnet e Grand Slam janë katër turnet më të rëndësishme në tenis, duke përfshirë Australian Open, French Open, Wimbledon dhe US Open. Këto turne janë të rëndësishme për shkak të nivelit të lartë të konkurrencës, si dhe për shkak të madhësisë dhe rëndësisë së çmimeve që fituesit marrin.

Read more
0 comments
121 views
Product added to wishlist
Product added to compare.