Tipet e Raketave të Tenisit në Bazë të Peshes

Kur blini një raketë tenisi, pesha është një nga faktorët më të rëndësishëm që duhet të konsideroni. Pesha e një rakete ndikon në lehtësinë e manovrimit, fuqinë e goditjes dhe komoditetin e lojës.

Read more
Raketa tenisi
0 comments
105 views

10 raketat që kanë bërë historinë e tenisit

10 raketat që kanë bërë historinë e tenisit Kur bëhet fjalë për raketat e tenisit, rëndësinë historike i jep ndërthurja e teknologjisë dhe popullaritetit. Që nga fillimi i sportit tonë, tenistët dhe entuziastët kanë mundur të eksperimentojnë me modele të ndryshme, disa të pasuksesshme, të tjera revolucionare. Në fund të fundit, një raketë është po aq e rëndësishme sa ndryshimet që ka sjellë dhe sa është përqafuar nga masa. Ja cilat janë 10 raketat që ndryshuan më shumë tenisin.

Read more
Raketa tenisi
0 comments
111 views

5 raketat më të mira të tenisit për lojtarët e fillestar

Loja e tenisit është një sport emocionues dhe sfidues, që kërkon jo vetëm aftësi fizike, por edhe një raketë të mirë. Për lojtarët fillestar, zgjedhja e një raketë të përshtatshme është e rëndësishme për të ndihmuar ata të zhvillojnë teknikat e duhura dhe të përparojnë në kete sport. Në këtë artikull do të shohim 5 raketa e tenisit më të mira për lojtarët e fillestar.

Read more
Raketa tenisi
0 comments
359 views

Tipet e Raketave të Tenisit në Bazë të Balancës

Balanca është një nga faktorët kryesorë që ndikojnë në performancën e një rakete tenisi. Balanca tregon raportin midis peshes së kokës dhe trupit të raketës. Në këtë mënyrë, balanca ndikon në lehtësinë e manovrimit, stabilitetin dhe kontrollin e goditjes.

Read more
Raketa tenisi
0 comments
193 views

6 gjëra që duhet të dini para se të blini një raketë tenisi

Specifikat e një rakete janë të ndryshme për një lojtar në krahasim me një tjetër, në varësi të stilit të lojës dhe preferencave personale.

Read more
Raketa tenisi
0 comments
153 views

Australian Open - Nje nga tunet me te rendesishme te tenisit boteror

Turnet e Grand Slam janë katër turnet më të rëndësishme në tenis, duke përfshirë Australian Open, French Open, Wimbledon dhe US Open. Këto turne janë të rëndësishme për shkak të nivelit të lartë të konkurrencës, si dhe për shkak të madhësisë dhe rëndësisë së çmimeve që fituesit marrin.

Read more
News
0 comments
110 views

5 raketa të tenisit më të mira për lojtarët e nivelit të mesëm

Babolat Pure Drive: Kjo raketë është e njohur për ekuilibrin e saj të mirë midis fuqisë dhe kontrollit, dhe është ideale për lojtarët e nivelit të mesëm që kërkojnë një raketë të fuqishme por që është e lehtë për t'u manovruar.

Read more
Raketa tenisi
0 comments
124 views

TENISI TË ZGJAT JETËN ME 10 VJET: NJË STUDIM DANEZ

Aktiviteti fizik dhe marrëdhëniet shoqërore të nënkuptuara në praktikën e tenisit janë më të mirat për ata që duan të qëndrojnë të shëndetshëm dhe të jetojnë më gjatë: ata që luajnë tenis kanë një jetëgjatësi prej 9.7 vjet më shumë se ata që janë ulur. Më mirë se ata që luajnë futboll por edhe notojnë apo vrapojnë. Në një artikull në Republbica Palermo Përshëndes analizën e një kërkimi të rëndësishëm të Studimit të Zemrës së qytetit të Kopenhagës

Read more
Tenisi dhe shendeti
0 comments
268 views
Product added to wishlist
Product added to compare.