RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300
  • -28%
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300

RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON SX 300

17 208 Lekë 23 900 Lekë -28%

Raketa Dunlop Sx 300 është e përkryer për lojtarët që kërkojnë rrotullim maksimal, duke ruajtur një stabilitet të shkëlqyer. Gjithçka është bërë për ta bërë këtë një makinë rrotulluese! Krahasuar me versionin e mëparshëm, edicioni i vitit 2022 ka ulur peshën e tij lëvizëse për të përmirësuar aerodinamikën dhe manovrimin, duke rritur njëkohësisht fuqinë e goditjes.

Linja Dunlop Sx është kthyer në fushë! Zhvilluar me ndihmën e Patrick Mouratoglou, është ideal për lojtarët që kërkojnë rrotullim maksimal. Ky version i vitit 2022 rrit më tej fuqinë dhe rrotullimin e SX 300 me një dizajn të ndezur verdhë dhe zi.

GRIP SIZE
Marka
  • Yonex
 

Përfitimet e lojtarit: Rrotullimi - Fuqia - Stabiliteti

Raketa Dunlop Sx 300 është e përkryer për lojtarët që kërkojnë rrotullim maksimal, duke ruajtur një stabilitet të shkëlqyer. Gjithçka është bërë për ta bërë këtë një makinë rrotulluese! Krahasuar me versionin e mëparshëm, edicioni i vitit 2022 ka ulur peshën e tij lëvizëse për të përmirësuar aerodinamikën dhe manovrimin, duke rritur njëkohësisht fuqinë e goditjes.

Me një peshë prej 300 gramë dhe një balancë prej 32 cm, kjo raketë do të ofrojë shumë stabilitet dhe një raport të shkëlqyer fuqi/kontroll për t'i bërë kundërshtarët tuaj të tërhiqen nën peshën e gjuajtjeve tuaja.

Madhësia e kokës 645 cm² plotësohet nga teknologjia Spin Boost+ Grommets për të ndihmuar në rritjen e tolerancës dhe minimizimin e gabimeve duke përmirësuar centrifugimin. Modeli i vargut 16x19, i shoqëruar me Spin Boost String Tech, do të rrisë hapësirën midis vargjeve dhe do të optimizojë lëvizjen e vargjeve, ndërkohë që rrit fuqinë për të mposhtur lehtësisht kundërshtarët tuaj me shkrepje të fuqishme, me rrotullime nga lart.

Ngurtësia e kësaj rakete është 68 Ra, e kompletuar me boshtin e energjisë V, duke e lejuar atë të jetë mjaft e ngurtë për t'ju dhënë fuqi shtesë, ndërsa mbetet e rehatshme falë pranisë së shkumës Sonic Core Infinergy në kornizë që do të thithë dridhjet.

Teknologjitë:

- Sonic Core Infinergy: Shkumë TPU e zhvilluar nga BASF që do të reduktojë dridhjet e ndjera dhe do të rrisë kthimin e energjisë së topit.

- Spin Boost+ Grommets: Rritja e lirisë së 12 vargjeve kryesore vertikale (krahasuar me 10 në versionin e mëparshëm) për të ofruar më shumë tolerancë dhe rrotullim. Kjo mundësohet nga drejtimi i lëvizjes që i ofrohet secilës nyje, sipas funksionit të saj.

- Spin Boost String Tech: Model i ripunuar i vargut me hapësirë më të madhe midis rrjetit elektrik, por edhe midis kryqeve, për të përhapur fijet dhe për të ofruar më shumë tolerancë, fuqi dhe centrifugim.

- Boshti i energjisë V: Një bërthamë e zbrazur për të përmirësuar depërtimin dhe qëndrueshmërinë e ajrit për më shumë fuqi.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

Pesha e palidhur 10,6 oz / 300 g

Teknologjia Sonic Core Infinergy, Spin Boost+ Grommets, Spin Boost String Tech, V Energy Shaft

Përbërja grafit

Madhësia e kokës 99,98 in² / 645 cm²

Gjatësia 26,97 in / 68,5 cm

Ngurtësia 68 RA

Bilanci i palidhur 12,6 in / 32 cm

Gjerësia e traut 23-26-23 mm

Modeli i vargut 16x19

Referenca 10325786

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

Patrick Mouratoglou

10325786
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.