RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)
RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)
RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)
RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)
RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)
RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)
RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)
RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)

RAKETE HEAD BOOM PRO 2022 (310 GR)

280,00 EUR
me TVSH

Kapërceni kundërshtarët tuaj me eksplozivitetin e raketave Head Boom! Kjo linjë vërtetohet menjëherë nga brezi i ri, si Cori Gauff dhe Lorenzo Musetti, dhe pasqyron lojën e tyre: të fuqishme për të dominuar kundërshtarët e tyre, por ende në kontroll në çdo kohë. Raketa Head Boom Pro është më e kërkuara e linjës, por do të ofrojë ekuilibrin e përsosur midis shpejtësisë dhe saktësisë.

Marka
  • Head
Forma
  • Rrethore
Niveli i lojtarit
  • Lojtar Club
Korniza
  • Carbon
Ngjyra
  • E zezë
Head size
  • 96
 

Përfitimet për lojtarin: Rrotullimi - Fuqia - Stabiliteti

Raketa Babolat Pure Aero është arma perfekte për lojtarët që kërkojnë rrotullim. Projektuar për të qenë më aerodinamik, i punuar me teknologji të shumta me qëllim rritjen e rrotullimit.

Me një peshë prej 300 g të kombinuar me një balancë prej 32 cm, kjo raketë do të ofrojë një ekuilibër të shkëlqyer midis qëndrueshmërisë për të dhënë goditje të fuqishme dhe manovrimit për një kontroll të mirë të centrifugimit.

Shtrati me fije 645 cm2 është i përsosur për të pasur tolerancë të mirë duke ruajtur një ekuilibër të mirë midis fuqisë dhe kontrollit. Modeli i vargut 16x19 optimizon lëvizjen e vargut dhe rrit fuqinë e ndikimit.

Dallimet më të mëdha me modelin e vjetër qëndrojnë në një humbje të lehtë të ngurtësisë (71 Ra në vend të 72 Ra) duke ofruar më shumë kontroll dhe ndjesi më të mirë dhe gjithashtu shtimin e materialeve inovative nga industri të tjera për më shumë rehati.

Lloji i lojtarit:

- Lojtarë me përvojë që kërkojnë rrotullim dhe fuqi maksimale

Teknologjitë:

- Aeromodular³: Forma e kornizës aerodinamike për të optimizuar një rrotullim më të madh të raketës.

- Cortex Pure Feel: Babolat dhe SMAC (kompani franceze e hapësirës ajrore) kanë shtuar një material të ri në raketë: SMACWRAP, i përdorur në industrinë e hapësirës ajrore për të reduktuar dridhjet. Ky material është i integruar me grafit në kornizë për të reduktuar dridhjet gjatë goditjes, për të arritur një tingull të butë dhe ka ndjesi të jashtëzakonshme.

- Sistemi Woofer: Grommet që optimizon kohën e kontaktit midis vargut dhe topit për ndjesi më të mira dhe më shumë rehati.

- FSI Spin: Hapësira e optimizuar midis vargjeve dhe shtimi i rrotave rrotulluese në krye dhe në fund për të lejuar më shumë lëvizje dhe për të marrë një kontroll më të madh të rrotullimit.

- CarbonPLYStabilizer: Teknologji e krijuar në bashkëpunim me Chomarat, një specialist francez në sektorët e automobilave dhe aeronautikës, dhe tashmë e përdorur në çiklizëm dhe ski. I shtuar në thelbin e raketës, karboni CPLY do të sjellë më shumë stabilitet dhe për rrjedhojë më shumë saktësi gjatë goditjes.

TIPARET TEKNIKE

Pesha e palidhur 300 g

Aeromodular³, FSI Spin, Sistemi Woofer, Cortex Pure Feel, CarbonPlyStabilizer teknologjitë

Përbërja e grafitit

Shtrat me fije 645 cm²

Gjatësia 68.5 cm

Ngurtësia 71 RA

Bilanci i palidhur 32 cm

Seksioni i kornizës 23-26-23 mm

Modeli i vargut 16x19

Syntec Pro Grip

Referenca 101354

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

ALIASSIME

SOFIA KENIN

233502
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.