Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)
Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)
Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)
Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)
Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)
Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)
Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)
Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)

Raketa BABOLAT PURE Strike 16/19 (305 GR)

18 900 Lekë

Raketa  Babolat Pure Strike 16x19 është raketa më emblematike në gamë. Koka 630 cm ju lejon të fitoni saktësi në goditje, por kërkon angazhim të mirë të trupit në çdo goditje.Ekujlibri prej 305 g në 32 cm ju lejon të keni një stabilitet të madh për të përmirësuar saktësinë tuaj dhe për ta çuar kundërshtarin tuaj në 4 cepat e fushës.

GRIP SIZE
Marka
  • Babolat
Pesha
  • 300/340 gr
Ngjyra
  • E bardhë
 

Përfitimet e lojtarit: Fuqia - Rrotullimi

Raketa  Babolat Pure Strike 16x19 ka nje korniza te hollë (21/23/21 mm) por e ngurtë i kthen topit një maksimum energjie në çdo goditje, sepse do të deformojë shumë pak për të marrë një përgjigje shumë të gjallë.

Modeli i vargut 16x19 eshte i pajisur me teknologjinë FSI Power është shumë i gjithanshëm dhe ju lejon të jepni shumë efekte duke ruajtur kontrollin e mirë të topit.

Shtimi i teknologjive C² Pure Feel jep më shumë rehati dhe ndjesi më të mira prekëse.

Lloji i lojtarit:

- Lojtarë të avancuar që kërkojnë saktësi dhe stabilitet.  

Teknologjitë :

-  Fuqia FSI : Hapësirë ​​më e madhe midis vargjeve për të zhvilluar fuqi të madhe

-  C² Pure Feel : Babolat dhe SMAC (kompani franceze e hapësirës ajrore) janë shtuar në këtë raketë: SMACWRAP, i përdorur nga industria e hapësirës ajrore për të reduktuar dridhjet. Ky material është inkorporuar në grafit në kornizën e raketës për të reduktuar dridhjet në goditje.

-  Teknologjia e kornizës së kontrollit : Kornizë fleksibël për të marrë një formë eliptike, shumë dinamike në nivelin e bërthamës dhe një formë katrore në pjesën tjetër të kornizës për më shumë kontroll.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Peshë e pandërprerë 305 g

teknologjitë Fuqia FSI, Ndjenja e pastër C², Korniza e kontrollit

Përbërja Grafit

Pllakë me fije 630 cm²

Gjatësia 68.5 cm

Ngurtësia 70 RA

Bilanci i paprekur 32 cm

Seksioni i kornizës 21-23-21 mm

Modeli i vargut 16x19

Referenca 101406

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

101406
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.