DUNLOP SRIXON CX 200
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON CX 200 TOUR 16*19 (310 GR)
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON CX 200 TOUR 16*19 (310 GR)
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON CX 200 TOUR 16*19 (310 GR)
  • -26%
DUNLOP SRIXON CX 200
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON CX 200 TOUR 16*19...
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON CX 200 TOUR 16*19...
RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON CX 200 TOUR 16*19...

RAKETE TENISI DUNLOP SRIXON CX 200 TOUR 16*19 (310 GR)

19 906 Lekë 26 900 Lekë -26%

Dunlop  po modernizon gamën e tij  Srixon CX  duke ofruar një raketë me një dizajn të teksturuar në një sfond të kuq mat me një prekje të zezë. Një stil solid që plotëson një raketë performancë ideale për lojtarin natyral të fuqishëm që kërkon kontroll për të mbajtur topin brenda kufijve të fushës. Vërtetuar nga  Kévin Anderson ,  Jamie Murray  dhe  Taylor Townsend , ata thjesht po ju presin! rakete tenisi dunlop srixon fx

GRIP SIZE
Marka
  • Dunlop
 

Përfitimet për lojtarin: Kontrolli - Stabiliteti - Rrotullimi

Raketa e tenisit Dunlop CX 200 Tour 16x19 përmban një kokë të vogël fije 613 cm² që do t'ju japë kontroll, por me teknologjitë e saj të ndryshme do të fitoni tolerancë ndaj ndikimit dhe do të kufizoni efektet e jashtë qendrës.

Pesha e tij prej 310 g e kombinuar me një ekuilibër doreze prej 31 cm do të ofrojë stabilitet të madh për t'iu kundërvënë në mënyrë efektive, ndërkohë që ka ende aftësinë për të dhënë shkrepje me fuqi të plotë.

Modeli i vargut 16x19 do t'ju japë më shumë fuqi se versioni 18x20, por gjithashtu do t'ju japë më shumë rrotullim për të kthyer kundërshtarët tuaj me ngritjen tuaj.

Profili katror shumë i hollë (20,5 mm) do të kufizojë rrotullimin për t'ju dhënë më shumë stabilitet kur goditni dhe për të përmirësuar kontrollin tuaj.

Më në fund, gjysmë ngurtësia e këtij CX 200 Tour 16x19 (63 Ra) do t'ju japë më shumë shkathtësi.

Lloji i lojtarëve:

Lojtarë konkurrues të nivelit të ekspertëve që kërkojnë një raketë që ofron shumë kontroll dhe saktësi me rrotullim të mirë.

Teknologjitë:

-  Sonic Core Infinergy : Shkuma TPU e zhvilluar nga BASF redukton dridhjet dhe rrit kthimin e energjisë së topit.

-  PowerGrid StringTech : ofron një vend të ëmbël ideal 30% më të madh për të kufizuar ndërrimin dhe për të fituar kontrollin.

-  Përforcues Flex : Material shumë elastik në zemër të raketës që thith dridhjet duke u dhënë lojtarëve një ndjenjë më pak të ngurtë dhe më fleksibël gjatë lojës.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Peshë e pandërprerë 310 g

teknologjitë Sonic Core Infinergy/PowerGrid StringTech/Flex Booster

Pllakë me fije 613 cm²

Gjatësia 68.6 cm

Ngurtësia 63 AR

Bilanci i paprekur 31 cm

Seksioni i kornizës 20.5 mm

Modeli i vargut 16x19

Referenca 10312986

LOJTARËT QË PËRDORIN KËTË PRODUKT

10306273
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.