Top tenisi WILSON Roland Garros (Paketë me 3)

Top tenisi WILSON Roland Garros (Paketë me 3)

152,82 EUR
me TVSH

101 KUTI ME 3 TOPA WILSON Roland Garros. Topa tenisi per te gjitha fushat.+( dhe te kuq)

 

KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP FORT TOURNAMENT SELECT

Këto topa tenisi me presion Dunlop Fort janë krijuar për lojëra elitare në të gjitha sipërfaqet. Futja e një teknologjie të re në bërthamë dhe shami bëri të mundur krijimin e topit të tenisit me performancë të jashtëzakonshme. Femra e re Dunlop HD është bërë nga një shami premium loje, për të përmirësuar për të rritur dukshmërinë.

Teknologjia Dunlop HD2 është kombinimi i bërthamës Dunlop HD (qëndrueshmëri të lartë) dhe ndjesisë HD (me definicion të lartë).

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601316-18

601316-18
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.