kuti me topa tenisi dunlop ATP 18 tuba nga 4 topa
  • -15,32%
kuti me topa tenisi dunlop ATP 18 tuba nga 4 topa

KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP ATP

Artikujt e fundit në gjendje
18 900 Lekë 22 320 Lekë -15,32%

KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP ATP

Ky  top i cilësisë premium Dunlop ATP  garanton jetëgjatësi të lojës në të gjitha sipërfaqet pa pasur ndryshim në kërcimin e topit. HD Pro Cloth përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të bukur, ndërsa  HD  Pro Core, i marrë nga topi Dulop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të madhe.    

Tub me 4 topa = Leke 1050

 

KUTI ME 18 TUBA NGA 4 TOPA DUNLOP ATP

Ky  top i cilësisë premium Dunlop ATP  garanton jetëgjatësi të lojës në të gjitha sipërfaqet pa pasur ndryshim në kërcimin e topit. HD Pro Cloth përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të bukur, ndërsa  HD  Pro Core, i marrë nga topi Dulop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të madhe.    

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601314-18

601314-18
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.