Topa Babolat Team për gjitha fushat e tenisit
Topa Babolat Team për gjitha fushat e tenisit
  • -190 Lekë
Topa Babolat Team për gjitha fushat e tenisit
Topa Babolat Team për gjitha fushat e tenisit

Topa Babolat Team për gjitha fushat e tenisit

800 Lekë 990 Lekë -190 Lekë

 Topa Babolat  TEAM  për gjitha fushat e tenisit (3topa)

 

Me rehati fantastike dhe duke qenë një nga topat më të qëndrueshëm të Babolat, topat e tenisit të Babolat Team të gjitha janë një zgjedhje kryesore për lojëra konkurruese

TUB 4 TOPA TENISI DUNLOP FORT TOURNAMENT SELECT

Këto topa tenisi me presion Dunlop Fort janë krijuar për lojëra elitare në të gjitha sipërfaqet. Futja e një teknologjie të re në bërthamë dhe shami bëri të mundur krijimin e topit të tenisit me performancë të jashtëzakonshme. Femra e re Dunlop HD është bërë nga një shami premium loje, për të përmirësuar për të rritur dukshmërinë.

Teknologjia Dunlop HD2 është kombinimi i bërthamës Dunlop HD (qëndrueshmëri të lartë) dhe ndjesisë HD (me definicion të lartë).

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601316

1041A192-101
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.