Topa tenisi Dunlop
Top tenisi Dunlop
Topa tenisi Dunlop
Top tenisi Dunlop

Topa tenisi Dunlop ATP tub me 4 topa

1 240 Lekë

Topa tenisi Dunlop ATP tub me 4 topa

Me këtë  top të cilësisë premium Dunlop ATP  do të mund të luani në të gjitha sipërfaqet pa parë ndryshimin në kërcimin e topit. Pëlhura e tij  HD Pro Cloth  përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të mirë, ndërsa  HD Pro Core , i marrë nga topi Dunlop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të gjatë. 

Tub, pako me 4 topa = 1240 leke

 

TUB ME 4 TOPA DUNLOP ATP

Ky  top i cilësisë premium Dunlop ATP  garanton jetëgjatësi të lojës në të gjitha sipërfaqet pa pasur ndryshim në kërcimin e topit. HD Pro Cloth përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të bukur, ndërsa  HD  Pro Core, i marrë nga topi Dulop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të madhe.    

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601314

601314
1 Reviews

Cdo gja mire
Topat ok. Cdo gja mire. Flm
By Albi on 01-04-23
Product added to wishlist
Product added to compare.