top tenisi dunlop atp 10 kuti me 4 topa
Topa tenisi Dunlop
Top tenisi Dunlop
  • -1 260 Lekë
top tenisi dunlop atp 10 kuti me 4 topa
Topa tenisi Dunlop
Top tenisi Dunlop

Topa tenisi Dunlop ATP 10 tuba me 4 topa

11 140 Lekë 12 400 Lekë -1 260 Lekë

Topa tenisi Dunlop ATP 10 tuba me 4 topa

Me këtë  top të cilësisë premium Dunlop ATP  do të mund të luani në të gjitha sipërfaqet pa parë ndryshimin në kërcimin e topit. Pëlhura e tij  HD Pro Cloth  përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të mirë, ndërsa  HD Pro Core , i marrë nga topi Dunlop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të gjatë. 

Tub me 4 topa = Leke 1114 

 

TUB ME 4 TOPA DUNLOP ATP

Ky  top i cilësisë premium Dunlop ATP  garanton jetëgjatësi të lojës në të gjitha sipërfaqet pa pasur ndryshim në kërcimin e topit. HD Pro Cloth përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të bukur, ndërsa  HD  Pro Core, i marrë nga topi Dulop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të madhe.    

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601314-10

601314-10
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.