top tenisi dunlop atp 3 kuti me 4 topa
Topa tenisi Dunlop
Top tenisi Dunlop
  • -260 Lekë
top tenisi dunlop atp 3 kuti me 4 topa
Topa tenisi Dunlop
Top tenisi Dunlop

Topa tenisi Dunlop ATP 3 tuba me 4 topa

3 460 Lekë 3 720 Lekë -260 Lekë

Topa tenisi Dunlop ATP 3 tuba me 4 topa

Me këtë  top të cilësisë premium Dunlop ATP  do të mund të luani në të gjitha sipërfaqet pa parë ndryshimin në kërcimin e topit. Pëlhura e tij  HD Pro Cloth  përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të mirë, ndërsa  HD Pro Core , i marrë nga topi Dunlop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të gjatë. 

Tubb me 4 topa = Leke 1154 

 

TUB ME 4 TOPA DUNLOP ATP

Ky  top i cilësisë premium Dunlop ATP  garanton jetëgjatësi të lojës në të gjitha sipërfaqet pa pasur ndryshim në kërcimin e topit. HD Pro Cloth përdor vetëm materiale premium për gjallëri të shkëlqyer dhe shikueshmëri të bukur, ndërsa  HD  Pro Core, i marrë nga topi Dulop Fort, është përmirësuar më tej për të përmbushur nevojat e lojtarëve të nivelit të lartë dhe qëndrueshmëri më të madhe.    

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601314-3

601314-3
1 Reviews

topa shume te mire
Topa qe durojne.
By Oltion on 10-03-23
Product added to wishlist
Product added to compare.