TOPA TENISI TECNIFIBRE 2 PAKO
  • Vetëm online
TOPA TENISI TECNIFIBRE 2 PAKO

TOPA TENISI TECNIFIBRE 2 PAKO

2 200 Lekë

Ky top tenisi Tecnifibre Court , i rehatshëm dhe rezistent, është i përshtatshëm për të gjitha nivelet. Raporti i tij i shkëlqyer cilësi-çmim do ta bëjë atë aleat të të gjitha seancave tuaja të trajnimit.

 

Ky top tenisi Tecnifibre Court , i rehatshëm dhe rezistent, është i përshtatshëm për të gjitha nivelet. Raporti i tij i shkëlqyer cilësi-çmim do ta bëjë atë aleat të të gjitha seancave tuaja të trajnimit.

Dy paketa me 4 topa

Për blerjen e topave tjere klikoni ketu

TIPARET TEKNIKE

Referenca 60BICO364N

570824
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.