tel tenisi babolat 200 metra
TEL TENISI BABOLAT SYNTHETIC GUT (200 METRA)
  • Vetëm online
tel tenisi babolat 200 metra
TEL TENISI BABOLAT SYNTHETIC GUT (200 METRA)

TEL TENISI BABOLAT SYNTHETIC GUT (200 METRA)

Artikujt e fundit në gjendje
6 405 Lekë

TEL TENISI BABOLAT SYNTHETIC GUT (200 METRA)

Telat e tenisit Babolat Synthetic Gut janë bërë me një zorrë sintetike shumë rezistente. Për shkak të kësaj, ai ofron jetë shumë të gjatë për një varg me shumë filament. E përkryer për ata që thyhen dhe që kërkojnë qëndrueshmëri më të madhe pa lënë pas dore rehatinë. Zorra sintetike Babolat është një nga fijet më të mira për çmimin e saj!

 

Babolat Synthetic Gut është opsioni i përsosur për lojtarin që dëshiron lojëra të shkëlqyera në të gjithë botën. Përveç ndjesisë së tij të rehatshme, kjo zorrë sintetike ofron një ekuilibër të këndshëm të rehatisë, fuqisë, qëndrueshmërisë dhe Spin(rrotullim).

TEL TENISI GUT SINTETIKE BABOLAT STRING (200 METRA)

Telat e tenisit Babolat Synthetic Gut janë bërë me një zorrë sintetike shumë rezistente. Për shkak të kësaj, ai ofron jetë shumë të gjatë për një varg me shumë filament. E përkryer për ata që thyhen dhe që kërkojnë qëndrueshmëri më të madhe pa lënë pas dore rehatinë. Zorra sintetike Babolat është një nga fijet më të mira për çmimin e saj!

bobina 200 metra

TIPARET TEKNIKE

Madhësia: 1.30 mm

E kuqe

Referenca: 243144-104-130

243144-104-130
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.