TEL TENISI HEAD SONIC PRO (200 METRA)
TEL TENISI HEAD SONIC PRO (200 METRA)
  • Vetëm online
TEL TENISI HEAD SONIC PRO (200 METRA)
TEL TENISI HEAD SONIC PRO (200 METRA)

TEL TENISI HEAD SONIC PRO (200 METRA)

Artikujt e fundit në gjendje
11 661 Lekë

TEL TENISI HEAD SONIC PRO (200 METRA)

Sonic Pro është bërë nga poliester bashkëpolimerësh i rafinuar në mënyrë unike me një strukturë të butë molekulare dhe ofron kontroll dhe prekje superiore për lëvizje dhe centrifugim shtesë. Sonic Pro është një varg i butë, i qëndrueshëm me një reagim të këndshëm të gjallë dhe luajtshmëri në një poliestër.

 

TEL TENISIHEAD SONIC PRO (200 METRA)

Krijuar në përsosmëri me një konstruksion fleksibël me poliester bashkëpolimer , vargu Sonic Pro ofron ndjesi superiore duke shtuar pak më shumë dhe centrifugim, pa sakrifikuar kontrollin. Ky varg jashtëzakonisht i fortë ndjehet dhe luan shkëlqyeshëm, duke bërë të gjithë ndryshimin gjatë mitingjeve me ritëm të shpejtë të tenisit modern.

bobina 200 metra

TIPARET TEKNIKE

Madhësia: 1.30 mm

E zeze

Referenca: 281128

281128
1 Reviews

super
super, flm
By Oltion on 23-03-23
Product added to wishlist
Product added to compare.