12 BABOLAT TOUR OVERGRIPS ORIGJINALE

12 BABOLAT TOUR OVERGRIPS ORIGJINALE

2 160 Lekë
me TVSH

12 BABOLAT TOUR OVERGRIPS ORIGJINALE

 

Këto kapëse origjinale të Babolat Tour do të mbeten të thata për një periudhë të gjatë kohore. Teknologjia Silk Touch është shumë e butë. Mbingarkesa shumë e rehatshme ofron një trashësi prej 0,55 mm. Këto kapëse janë ideale për lojtarët që janë në kërkim të një kapëseje që nuk ngjitet mjaft e trashë.

TUB 4 TOPA TENISI DUNLOP FORT TOURNAMENT SELECT

Këto topa tenisi me presion Dunlop Fort janë krijuar për lojëra elitare në të gjitha sipërfaqet. Futja e një teknologjie të re në bërthamë dhe shami bëri të mundur krijimin e topit të tenisit me performancë të jashtëzakonshme. Femra e re Dunlop HD është bërë nga një shami premium loje, për të përmirësuar për të rritur dukshmërinë.

Teknologjia Dunlop HD2 është kombinimi i bërthamës Dunlop HD (qëndrueshmëri të lartë) dhe ndjesisë HD (me definicion të lartë).

TUB ME 4 TOPA

TIPARET TEKNIKE

Referenza 601316

1041A192-101
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.