6 gjëra që duhet të dini para se të blini një raketë tenisi

Kur blini një raketë tenisi, duhet të kërkoni këto specifika:

  1. Pesha: Raketat me peshë të ndryshme ndikojnë në lehtësinë e manovrimit dhe në fuqinë e goditjes.
  2. Balanca: Raketat me një balancë të ndryshme ndikojnë në kontrollin dhe stabilitetin e goditjes.
  3. Gripi: Gripi është zona e prerë e raketës ku mbajtësi i saj i prek dorën. Gripet e ndryshme ndikojnë në komoditetin dhe kontrollin e raketës.
  4. Shpejtësia: Shpejtësia e një rakete ndikon në fuqinë e goditjes dhe në shpejtësinë e bllokimit.
  5. Kontrolli: Kontrolli i një rakete ndikon në aftësinë e saj për të drejtuar goditjen në një drejtim të caktuar.
  6. Kufizimet e përdorimit: Disa raketa janë të destinuara për nivele të ndryshme të lojës, në bazë të nivelit të tyre të aftësisë.

Mbani në mend se specifikat e një rakete janë të ndryshme për një lojtar në krahasim me një tjetër, në varësi të stilit të lojës dhe preferencave personale.

Sbulo raketat ne smash.al

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.