Ne kete kategori do gjeni te reja ne lidhje me lidhjet e tenisit dhe shendetit duke u bazuar kryesisht tek dobite e tenisit, fsioterapia, problemet dhe demtimet qe mund te ndodhin, fisioterapia dhe produkte te keshilluara per recuperim, intergratore sportiv dhe shume te tjera. 

TENISI TË ZGJAT JETËN ME 10 VJET: NJË STUDIM DANEZ

Aktiviteti fizik dhe marrëdhëniet shoqërore të nënkuptuara në praktikën e tenisit janë më të mirat për ata që duan të qëndrojnë të shëndetshëm dhe të jetojnë më gjatë: ata që luajnë tenis kanë një jetëgjatësi prej 9.7 vjet më shumë se ata që janë ulur. Më mirë se ata që luajnë futboll por edhe notojnë apo vrapojnë. Në një artikull në Republbica Palermo Përshëndes analizën e një kërkimi të rëndësishëm të Studimit të Zemrës së qytetit të Kopenhagës

Read more
0 comments
332 views
Product added to wishlist
Product added to compare.