top tenisi head tour xt 3 kuti me 4 topa
top tenisi head tour xt
4 topa topa tenisi marka head tour xt
  • -150 Lekë
top tenisi head tour xt 3 kuti me 4 topa
top tenisi head tour xt
4 topa topa tenisi marka head tour xt

Topa tenisi HEAD TOUR XT 3 tuba me 4 topa

3 450 Lekë 3 600 Lekë -150 Lekë

Topa tenisi HEAD TOUR XT 3 tuba me 4 topa. TUB ME 4 TOPA TENISI HEAD TOUR XT. Topi  Head Tour XT  është topi i përsosur për lojtarët që kërkojnë ndjesi të shkëlqyera loje dhe madje edhe më shumë rehati sesa topi Head Tour!

1 Tub me 4 topa = Lekë 1150

 

Ideale për të luajtur në fusha të vështira ose në mot të nxehtë, ky Tour XT do të jetë më pak i gjallë se versioni klasik, por do të ofrojë më shumë ndjesi dhe rehati.

Teknologjia Impact (En)core gjithashtu lejon që ky top të ofrojë më shumë kontroll në goditje për lojë më të lehtë.

Risi e vogel por shume e pershtatshme per nje tenist, tubi dhe kapaku i kesaj tube jane 1 cope qe te mos humbisni kapakun!

TIPARET TEKNIKE

Referenca 57082 - 3

570824-3
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.